Vihreät ratkaisevat Keskuspuiston kohtalon

Keskustelu Helsingin Keskuspuistoon rakentamisesta on kiihtynyt. Asetelmat ovat selkiytyneet kesän ja alkusyksyn aikana suuresti. Nyt on selvä, että lähes kaikki pienemmät ryhmät (Valtuustoryhmä Hurstista en ole varma) haluavat säilyttää Keskuspuiston. Sen sijaan kolme suurinta puoluetta on enemmän tai vähemmän hyväksymässä Keskuspuiston merkittävän kaventamisen.

On syntynyt poliittisesti erittäin mielenkiintoinen tilanne. Vaikuttaa selvältä, että mikä tahansa suurista puolueista (Kokoomus, Vihreät tai SDP) voi pelastaa nykyisenkaltaisen Keskuspuiston, mutta ilman yhdenkään suuremman puolueen tukea Keskuspuistoa ei voida pelastaa.

Erityisen kiinnostavaa on nähdä, mitä Vihreät tekevät. Mitä Vihreiden äänestäjät ajattelevat, jos Vihreät valitsevat Keskuspuiston alasajon, kun he olisivat voineet Keskuspuiston pelastaa? Toivottavasti tulevat vaalit pelastavat Keskuspuiston!