Malmi-vaalit 2021

Lentotoiminta Malmin lentokentällä on toistaiseksi päättynyt. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulevat kuntavaalit ratkaisevat Malmin lentokentän kohtalon. Mielipidetiedustelujen mukaan Malmin lentokentän jatkon kannattajia on ollut enemmän kuin sen alasajon kannattajia. Malmin lentoaseman ystävät ovat keränneet nimiä neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämisestä varten reilusti yli tarvittavan määrän. Uusi valtuusto tulee epäilemättä hyvin nopeasti saamaan käsiteltäväksi tämän kansanäänestysaloitteen. Tämän aloitteen läpimeno käsittääkseni ratkaisee Malmin lentoaseman jatkon. Siksi vetoan sinuun: Jos olet helsinkiläinen äänestäjä ja kannatat Malmin lentoaseman säilymistä, käy katsomassa sivulta https://malmivaalit.fi/kuntavaalit2021/ vähintään sellainen ehdokas, joka tulee kaupunginvaltuutettuna kannattamaan kansanäänestystä.

Jos me häviämme nämä vaalit, uusia Malmi-vaaleja ei enää tule. Siksi nyt on toimittava!