Vapauttakaa Rob Hoogland!

Maailmanhistoriassa on aikoja, jolloin erilaiset sortajavaltiot alistavat kansalaisiaan tai osaa heistä. Olemme tottuneet ajattelemaan, että nuo maat ovat jossakin kulttuurellisesti meistä kaukana, mutta aina niin ei ole.

Autoritääriset valtiot saattavat yrittää kieltää kansalaisiaan sanomasta asioita, joita he pitävät oikeana. Diktatuurit saattavat pyrkiä pakottamaan kansalaisiaan sanomaan asioita, joiden he tietävät olevan epätotta.

Me olemme tulleet aikaan, jolloin Kanada, tarkemmin sanottuna Brittiläinen Kolumbia, on astunut diktatuurin tielle.

Mistä on kyse? Tavallinen kanadalainen Rob Hoogland on tuomittu kuudeksi kuukaudeksi vankilaan ja 30.000 $ sakkoihin. Tyypillisen diktatuurin tavoin tuomari on pyrkinyt estämään Rob Hooglandia kertomasta asiastaan. Samoin aikanaan Neuvostoliittokin toimi. Toisinajattelijoilta pyrittiin riistämään perusoikeudet. Heidän kokemastaan vääryydestä ei saanut kertoa, koska se olisi saattanut asettaa Neuvostoliitton huonoon valoon.

Mikä on Rob Hooglandin tuomion syy? Kyse on siitä, että Rob Hoogland pyrkii suojelemaan alaikäistä tytärtään. Kanadassa radikaalit transaktivistit pyrkivät tavoittamaan itsestään epävarmoja nuoria ja valheellisesti väittävät, ettei sukupuoli olisi biologinen tosiasia ja että sen voisi oikeasti muuttaa.

Kun valehtelijat saivat sekoitettua Rob Hooglandin tyttären pään, oikeus kielsi Rob Hooglandia edes keskustelemasta 14-vuotiaan tyttärensä kanssa asiasta. Isältä siis oikeuden päätöksellä riistettiin oikeus puhua alaikäiselle tyttärelleen järkeä! Miten voi olla, että olemme tulleet näin pimeään aikaan. Transaktivistit saavat puhua lapsillesi valheita, vaikka et sitä tahtoisi ja jos he saavat lapsesi uskomaan valheita, et enää saa edes esittää tosiasioihin perustuvia ajatuksiasi! Mitähän vanhemmat olisivat sanoneet, jos entisaikaan namusedille olisi annettu oikeus puhua kaikille lapsille ja jos joku lapsi sitten olisi uskonut namusetiä, vanhemmilta olisi viety oikeus enää varottaa lapsiaan!

Oikeus on kieltänyt Rob Hooglandin puhumasta alaikäiselle tyttärelleen järkeä ja vaatinut häntä käyttämään tyttärestään poikaa tarkoittavaa ”he”-pronominia. Oikeus siis vaatii isää käyttämään tyttärestään poikaa tarkoittavaa pronominia ja kun tämä ei suostu valehtelemaan, oikeus on tuominnut hänet kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen ja 30.000 $ sakkoihin!

Tämä on suuri vääryys. On syytä nostaa äänemme ja vaatia Rob Hooglandin vapauttamista!