Kohudokumentti Seinäjoen arabikevät nähtävänä la 30.3. Mika Ebelingin vaalitilaisuudessa

Näytän YLEn hyllyttämän dokumentin Seinäjoen arabikevät la 30.3. klo 18 Haagan Valkeassa talossa, Ilkantie 4 (Helsinki). Tule katsomaan tämä dokumentti, jotta ymmärtäisit, miten huonoissa kantimissa sananvapaus on Suomessa! YLE haluaa ohjailla ajatteluasi ja pimittää Sinulta olennaista tietoa. Dokumentissa itsessään  ei ole mitään paheksuttavaa, mutta YLEn toiminnassa on! Filmin jälkeen lyhyitä puheenvuoroja ja keskustelua. Ohjaaja Matti Reinikka kertoo dokumentin teosta ja sananvapaudesta, valtuustoryhmän puheenjohtaja Mika Ebeling puhuu aiheesta ”Sananvapautemme on vaarassa, vielä ei ole myöhäistä pelastaa sitä!”  Kommenttipuheenvuoro on pyydetty Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Raatikaiselta.. Mahdollisuus kysymysille. Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton. Tilaa 175:lle katsojalle. Ovet aukeavat klo 17.40.

Seinäjoen Arabikevät