Tavoitteita

Haluan pelastaa sanan- ja uskonnonvapauden Suomessa. Suomen sanan- ja uskonnonvapaus ovat vakavasti uhattuina. Erityisesti konservatiivisten kristittyjen ja kansallismielisten Suomen rajojen puolustajien sananvapautta uhataan. Viime kesänä Pori Jazzin uusi johtaja Aki Ruotsala erotettiin ”kansan someraivon” perusteella. Kasvatustieteen professori Tapio Puolimatka sai kokea vastaavan kaltaista vihakampanjaa. Perinteistä avioliittoa puolustava Aito avioliitto-järjestö on useamman kerrankin kohdannut vihakampanjoita. Viimeksi tällaisen kampanjan seurauksena Opettajien Ammattijärjestö OAJ pudotti järjestön pois opetusalan Educa 2019 -messuilta. Mikä näitä kaltoinkohdeltuja tahoja yhdistää? Heillä on mielipiteitä, joita Seta ei hyväksy.

Haluan Suomen säilyvän suomalaisten kotina. Jumala on antanut Suomen suomalaisten kodiksi. On ehdottomasti torjuttava se ajatus, että kansainvälisyyden nimissä suomalaiset luopuisivat kodistaan ja meistä tulisi kodittomia. Samoin kuin jokaisella on oikeus oman kotinsa avaimiin, myös Suomella on oikeus päättää, keitä kotinsa ulkopuolisia se haluaa päästää maahansa. Ei ole rasismia se, että arvostaa omaa kotiaan.

Haluan torjua islamisaation. Islamiin kuuluu ajatus siitä, että ns. kirjan kansat (kuten juutalaisuus ja kristityt) saavat säilyttää uskontonsa, kunhan suostuvat maksamaan siitä. Sen sijaan muslimin kääntyminen toisen uskonnon kannattajaksi on ehdottoman kiellettyä. Valtaosa niistä maista, joissa kristittyjä eniten vainotaan, ovat muslimimaita. On järjetöntä, jos emme ymmärrä mitään vaaraa siinä, jos tuomme Suomeen merkittävästi lisää muslimiväestöä.

Miten tämä tapahtuu? Sanan- ja uskonnonvapauden puolustaminen, Suomen säilyminen suomalaisten kotina sekä islamisaation torjumiseen tarvitaan vahvat Kristillisdemokraatit, vahvat Perussuomalaiset ja näiden kahden puolueen vahva yhteistyö! Näissä kolmessa isossa kysymyksessä näkemyksemme ovat riittävän samansuuntaiset, vaikka nyansseissa on merkittävästikin eroa.

Haluan Suomeen kannustavan perusturvan. Suomalaista sosiaaliturvaa on muokattu pikkuhiljaa. Nykyinen järjestelmä on liian monimutkainen. Tarvitsemme parempaa! KD:n Kannustava perusturva on erinomainen tapa uudistaa sosiaaliturva. Nykyiset edut kootaan yhdeksi, jolloin on helppo saada järjestelmä, jossa työnteko kannattaa aina, koska kannustinloukkuja ei ole, byrokratia on vähäisempää eikä myöskään takaisinperintäloukkua ole.

Jumalan antamia hyviä lahjoja on syytä kunnioittaa. Jumala on antanut ihmiselle paitsi elämän lahjan, myös useita hyviä järjestyksiä ja rakenteita. Näitä ovat esim. sukupuoli, perhe, kansa, isänmaa ja esivalta. Näistä meidän on syytä olla kiitollisia ja näitä on syytä arvostaa. Näiden tuhoaminen johtaa kansakunnan tuhoon.

Haluan saattaa lainkuuliaisuuden kunniaan. Merkittävä osa Suomen ongelmista johtuu siitä, että lainkuuliaisuus on pahasti rapautunut yhteiskunnassamme. Jos monissa kouluissa lapsia opetetaan tekopyhyyteen lain suhteen, tilanne on pahasti pielessä. Jos lapsi oppii, että lakia on noudatettava vain näennäisesti, niin se heijastuu hänen koko elämäänsä. Kasvatuksessa tarvitaan ryhtiliike. Koulujen tulee puuttua havaitsemaansa tai tietoonsa tulevaan lainvastaiseen toimintaan ns. vahvalla rakkaudella. Vahva rakkaus etsii lapsen parasta, mutta ei salli lainvastaisten toimintatapojen jäävän rankaisematta. Tämä opettaa lapselle terveellä tavalla kuria.