Mika

Olen 56-vuotias kaupunginvaltuutettu ja Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen. Minulla on vaimo ja neljä lasta. Työskentelen Helsingin ev.lut. Kansanlähetyksessä raamattukouluttajana ja pastorina. Ykkösharrastaukseni on shakki.

mika.ebeling@kd.fi
050 357 3824

ALFATV:N 12MIN HAASTATTELUSSA VOIT TUTUSTUA MINUUN JA AJATUKSIINI

Ohjelma aukeaa loppupuolelta. Vetämällä katseltavan kohdan alkuun, pääset katsomaan haastatteluni.

Katso ja kuuntele eduskuntavaalikampanjaani 2019 liittyviä puheita. Sananvapauden tilanne on huolestuttava. Nyt ei saa nukkua, sillä vaikka suurin osa suomalaisista on tolkun ihmisiä, jotka arvostavat sanan-, uskonnon- ja mielipiteen vapauttaan ja haluavat nämä vapaudet toisillekin suoda, niin suurin osa poliittisista puolueista ei niitä enää puolusta.

Vaalikampanjani avausvideo

Puolustan sanan- ja uskonnonvapautta. Sananvapauden tila on huolestuttava. Moni nukkuu, kun vapautta kavennetaan. Toivon, että Sinä heräät!. Vaalikampanjani avauspuheenvuoron voit katsoa ystävän kuvaamana tästä tai  voit kuunnella tästä. Pyydän Sinua kuuntelemaan sen, jos arvostat omaa oikeuttasi ajatella, niin kuin ajattelet, ilmaista mielipiteesi yksityisesti tai julkisesti ilman painostusta tai rankaisua ja uskoa niin kuin oikeaksi ymmärrät. Uskon, että tämän puheeni kuunteleminen tekee Sinulle selväksi, olenko ehdokas, jota kannatat.

Katso vuoden 2015 eduskuntavaalivideoni (klikkaa kuvaketta  saadaksesi kokoruututilan)

Huomaathan kuitenkin että video sisältää järkyttävää kuvamateriaalia (K-18).

Mika Ebeling vaalivideo 2015 (K-18) from mika ebeling on Vimeo.

Huippumuusikko John Elefante on hienolla tavalla onnistunut kertomaan saman asian musiikkivideolla, joka löytyy seuraavalta sivulta: